sap_feb_pan
Foto: Pressbild
Foto: Pressbild

Nya Frukostklubben lockar fler företagare

Sedan Destinations Sigtunas Frukostklubben öppnade upp för alla företagare har fler anslutit till träffarna.

centrum_artikel_host

Under det senaste året har Destination Sigtuna och Sigtuna kommun samarbetat för att arrangera Nya Frukostklubben, en mötesplats för alla företagare i kommunen. Träffarna, som äger rum en gång i månaden, har varit mycket populära med i genomsnitt 80 deltagare per tillfälle. Första träffen för året hölls nyligen på konferensanläggningen Kämpasten.

Frukostklubben erbjuder företagare en plattform att lyssna på inspirerande föreläsare och utbyta erfarenheter samt knyta nya kontakter. Under det gångna året har talare som fotbollsproffset Tomas Brolin, tv-kocken Catarina König och entreprenören Per Taube delat med sig av sina insikter.

Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun och VD för Destination Sigtuna, initierade öppnandet av Frukostklubben för hela näringslivet som en av de första förändringarna när hon tillträdde som VD förra året. Målet med Frukostklubben är att skapa ett professionellt nätverk där företagare har möjlighet att regelbundet mötas och skapa nya kontakter.

Annika Bröms betonar vikten av att ingen lämnar Frukostklubben utan att ha fått chansen att prata med andra företagare och knyta nya kontakter. Responsen på Nya Frukostklubben har varit positiv, och intresset är stort med över 700 företagare som deltagit under de nio träffarna det senaste året. Med fullbokade event och väntelistor har Frukostklubben blivit en uppskattad mötesplats för näringslivet i Sigtuna.

connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

steningekompani_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider