sap_feb_pan
Corems fastighet i Arlandastad får tre nya hyresgästerFoto: pre

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

centrum_artikel_host

Rikshem, en central aktör inom bostads- och samhällsfastigheter, tar steget mot större och anpassade kontorslokaler om 376 kvm i Corems fastighet Märsta 21:42 i Arlandastad. Avtalet sträcker sig över fyra år, och planen är att flytten ska genomföras under det första kvartalet 2024. Denna omlokalisering markerar inte bara en expansion utan även en förlängd och fortsatt relation mellan Rikshem och Corem.

UPS, en av världens största paketleveransföretag, ansluter sig också till Corems växande gemenskap i Arlandastad. De kommer att etablera sig i 291 kvm stora kontorslokaler i samma fastighet, med ett avtal som sträcker sig över tre år. Inflyttningen planeras även den till det första kvartalet 2024.

Industrisupport i Stockholm, ett företag specialiserat på industriellt stöd, deltar i denna expansiva trend genom att välja Corems verksamhetsanpassade lokaler i Arlandastad. Deras närvaro bidrar till att diversifiera affärsområdet och stärker Corems position som en eftertraktad fastighetspartner.

Mattias Ahlberg, Affärsenhetschef för Stockholm Norr Logistik på Corem, uttrycker sin glädje över de nya hyresgästerna och betonar vikten av långsiktiga relationer. ”Vi är glada över förtroendet det visar att dessa fina hyresgäster flyttar in i våra nya och verksamhetsanpassade kontorslokaler. För oss är det viktigt att ha goda långsiktiga relationer med hyresgästerna. Rikshem är en långvarig hyresgäst hos Corem, som nu byter till större lokaler. För oss är det viktigt att ha goda långsiktiga relationer med hyresgästerna. UPS och Industrisupport i Stockholm är nya hyresgäster hos oss här i Arlandastad. Corems förvaltning och driftpersonal för området sitter i samma fastighet där Rikshem och UPS flyttar in. Vi hälsar dem alla varmt välkomna”, säger Ahlberg.

funkisfest_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

centrum_host_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

skridskodisco_helsida
foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider