centrum_panorama_hostshopping

Nya destinationer med Norwegian efter pandemin

Norwegians satsning på Arlanda innebär till stor del helt nya destinationer denna sommar: - I år kommer resenärerna att njuta mer än någonsin av att ha möjligheten att resa runt i världen och vi gläds åt att kunna presentera ett fullspäckat sommarprogram, säger Magnus Thome Marusund, koncerndirektör för nätverk, prissättning och planering på Norwegian.

centrum_artikel_host

Norwegian storsatsar som märsta.nu tidigare rapporterat om från Arlanda. Men det är även helt nya destinationer som man tidigare inte haft på Arlanda som nu lagts till, som Mykonos och Thessaloniki enligt Magnus Thome Marusund, koncerndirektör för nätverk, prissättning och planering på Norwegian. Det blir ett hektiskt program som startar redan i slutet av mars och pågår till i slutet av oktober. 55 destinationer runt om i Europa finns via Arlanda, totalt från Norden är det 270 destinationer. Populäraste destinationerna är Malaga, Alicante och Köpenhamn. I takt med att restriktioner lättats väntas allt fler resa ut i Europa och världen, vilket påverkar Arlanda positivt i form av fler arbetstillfällen när resenärerna ökar.

sigtunakampen_helsida
connys_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

pantamera_avc_helsida
bygdensdag_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
sigtunakampen_outsider
bygdensdag_outsider