centrum_panorama_hostshopping

Nya derbyn i Upplandscupen

FC Arlanda toppar Upplandscupen grupp 5 efter 2-2 mot Wigör. Senare på söndagen slog Märsta IK Sigtuna med hela 7-3.

centrum_artikel_host

Söndagen bjöd på två derbyn på Midgårdsvallen. Först Wigör-Arlanda där de förstnämnda hade tre bonusstraffar. I en händelsefattig första ledde Wigör med 1-0 efter mål på bonusstraff genom Nikolas Genes. Tidigt i andra kvitterade Andreas Azizsson och han ordnade även ledning med 2-1 innan Nicklas Söderman kvitterade genom en bonusstraff. Wigör kostade under matchen på sig att missa en straff också.

Ett delvis ordinarie Märsta IK med Gökay Altüner, Fredrik Lindberg och Victor Leven gjorde processen kort med Sigtuna IF i andra. Sigtuna ledde med 2-1 i paus men inom loppet av några minuter i andra hade man vänt på steken och därefter var Sigtuna chanslösa. Slutresultatet skrevs till hela 7-3, Giorgio Kababji svarade för ett hattrick.

Redan på lördagen spelade Rosersberg mot Bålsta Sanering och där var det match i knappt en halvlek då RIK hade 5-2 med sin inför andra. Slutresultatet skrevs till 7-3 efter två mål av Edis Sarajlija. Tabellen toppas av Arlanda men Wigör kan faktiskt passera då man har en match mindre spelad och ligger bara en poäng bakom. 3:e april är det derby mellan Arlanda-Märsta IK på Midgårdsvallen.

ica_helsida
moderat_fokus_helsida
centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

joes-helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

nrh_sigtuna

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

skanela_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

sap_sep23_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

connys_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
pantamera_out
moderat_bli_medlem
nrh
skanela_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host