nationaldagen_pan

Nya bilbränder i Märsta och Sigtuna

Tolv bilar brann under natten på tre parkeringar i Märsta och Sigtuna.

centrum_artikel_host

brandkår larmades under kort tid till bränder på tre parkeringar i kommunen. Samtliga larm kom mellan klockan 1 och 2 natten till fredagen. Det rör sig om Norrbacka, Sigtuna och centrala Märsta. Senaste veckan har det brunnit ett flertal gånger på parkeringar och polisen har ökat närvaron med anledning av det.

En anmälan om grov skadegörelse har upprättats, totalt brann tolv bilar på de tre parkeringarna.

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

centrum_host_helsida
seniormassa_pan
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

bygdensdag_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
seniormassa_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eu_valet_outsider
centrum_outsider_host
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
eldsjal2024_out
connys