nationaldagen_pan
Foto: Pressbild

Ny VD för Clarion Hotel Arlanda

Clarion Hotel har avslöjat sin senaste tillsättning av högsta ledningsteamet vid Clarion Hotel Arlanda, och i december välkomnar de Mirja Braun som den nya VD:n för hotellet.

centrum_artikel_host

Med en bakgrund inom både den nationella och internationella hotellbranschen tar Mirja Braun nu över rodret för Clarion Hotel Arlanda, en anläggning som ofta fungerar som en knutpunkt för affärsresenärer, konferensdeltagare och semesterfirare på Arlanda flygplats.

”Jag är mycket hedrad över att ha blivit utnämnd till hotelldirektör för Clarion Hotel Arlanda, säger Mirja Braun. Jag ser fram emot att leda vårt fantastiska team och fortsätta höja standarden för gästservice. Clarion Hotel Arlanda har en stark historia av att erbjuda komfort, kvalitet och service. Jag är därför fast besluten att fortsätta på den inslagna vägen och skapa framgångsrika och minnesvärda vistelser för våra gäster.”

Mirja har en omfattande erfarenhet inom hotellbranschen både nationellt och internationellt. Hennes senaste befattning var som Hotelldirektör för Scandic Hotels, och de senaste 12 åren har hon arbetat på olika hotell inom Stockholmsregionen. Innan dess hade Mirja även erfarenhet från The Ritz-Carlton Orlando och Elite Hotels of Sweden.

Miri Sumiq, Driftsdirektör på Clarion Hotel Sverige, uttryckte sin välkomsthälsning till Mirja och förväntningar på att se hotellet fortsätta att blomstra under hennes ledning. ”Med Mirjas engagemang och erfarenhet är vi säkra på att hotellet är på väg mot nya höjder,” säger Miri. Hon refererade till Mirjas förmåga att kombinera strategiskt tänkande med sin passion för både gäster och kollegor, vilket anses vara en ideal kombination för hotellet.

seniormassa_pan

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
bygdensdag_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
connys
pantamera_out
seniormassa_outsider