defacto_pan2020
Foto: Arkivbild

Ny vädervarning: Över en decimeter snö

En ny vädervarning är utfärdad för kommunen. På måndagen väntas över en decimeter snö enligt SMHI.

centrum_artikel_host

SMHI har utfärdat en Gul varning för bland annat Sigtuna kommun från måndag 12.00 till måndag kväll 23.00. Uppempt 15 centimeter snö väntas falla under en kort period vilket kan medföra framkomlighetsproblem i trafiken, risk för förseningar inom buss, tåg och flyg samt inställda avgångar. Det finns också risk för elavbrott i områden där det är luftburna ledningar. Snöovädret väntas dra snabbt förbi. Redan på tisdag ska det bli plus 7 grader varmt.

ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

joes-helsida
defacto_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

centrum_host_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

dack_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
dack_outsider
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys