centrum_panorama_hostshopping
Foto: Explore Arlandastad

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

centrum_artikel_host

Thagesson var tidigare medgrundare och CEO för Hemfosa och nuvarande vice vd och COO i SBB som ju köper in sig på 15 procent i Arlandastad Group. Björn Nilsson har i samband med den extra bolagsstämman lämnat styrelsen för att frigöra tid för andra uppdrag. I styrelsen sitter nu Peter Wågström som ordförande samt Leif West, Maria Rankka, Per Taube, Sunniva Fallan Röd, Peter Markborn, Tomas Rudin och Lars Thagesson som ledamöter.

pantamera_avc_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider