centrum_panorama_hostshopping
Foto: MIK Instagram

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

centrum_artikel_host

Vilken drömstart MIK fått i fyran. Fyra matcher = fyra segrar. Inte nog med det så står man på hela 24-0 (!!) i målskillnad. På fredagen var det Brottby som fick känna på MIK:s vägvinnande spel. Mathyo Pato inledde målskyttet, Elvis Mashilingi ökade på i 38:e minuten och Pato satte 3-0 kort före paus. Uppförsbacken var lång i andra för gästande Brottby. I andra ökade Marcus Holm på till 4-0 och Noak Labuda fastställde slutresultatet till 5-0 i 85:e minuten.
– Med en fin öppning på serien kunde vi fortsätta med att både vinna och hålla nollan. 5-0 idag hemma mot Brottby SK. Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas. Positivt att många fick spela samt att vissa gör comeback efter frånvaro, skriver MIK via Instagram.

Noterbart är att Fanna BK också står på full pott efter fyra omgångar. Fanna har dock ”bara” +8 i målskillnad. Lagen möts först 29:e maj. Återstår att se om de båda håller sig kvar i toppen tills dess.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_tack_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider