centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Ny spelare klar för Skånela

Skånela IF har säkrat en ny spelare inför kommande säsonger, meddelar klubben.

centrum_artikel_host

Mittsexan Tobias Torbjörnsson har undertecknat ett avtal som sträcker sig över två år efter en tid av diskussioner. Trots sin unga ålder har Tobias redan en betydande erfarenhet som mittsexa och har spelat för Junior Fasano i Italien under den pågående säsongen. Innan dess har han även representerat Halden i Norge samt tillbringat tre säsonger i Handbollsligan.

Tobias Torbjörnsson själv uttrycker sin glädje över att återvända till Sverige efter sina utlandsäventyr och känner sig entusiastisk över att ansluta till Skånela. Han lyfter fram klubbens stabilitet och dess strävan efter att kvalificera sig till ligan som en av anledningarna till sitt val.

”Skånela är på en bra resa och den vill jag vara med på. Det jag själv kan bidra med är starkt försvarsspel, snabbt spel och erfarenhet från spel utomlands och i ligan”, kommenterar Tobias Torbjörnsson.

Tränare Tim Lindqvist välkomnar Tobias till laget och uttrycker sin glädje över värvningen. Han förväntar sig att Tobias kommer att tillföra mycket till laget med sin höga arbetsmoral och kampvilja, både defensivt och offensivt. Lindqvist lyfter även fram Tobias användbarhet defensivt och betonar att hans förmåga att hantera olika roller kommer att vara till stor fördel för laget.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
connys_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
klara_outsider
brobygget_outsider
connys
pantamera_out