vintermarknad_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Ny seger för Wings

Wings har varit glödheta i helgen och tagit idel segrar på fyra dagar.

centrum_artikel_host

På söndagen mötte Wings Enköping hemma i Märsta och det blev seger med 4-3. Linder gav Wings ledningen med 1-0 efter 4.42, ESK kvitterade kort därpå men Linder skickade in 2-1 med 3.15 kvar att spela av perioden. I mitten av andra kom mål av Isak Salqvist och kort därpå kom tredje målet för kvällen av Sebastian Linder som därmed fullbordade sit hattrick. ESK tryckte på i tredje och fick in två mål. Närmare än 4-3 kom man dock inte.
– Vi börjar matchen mycket bra, tappar något tempo på grund av utvisningar. Andra perioden är magnifik. Tredje stänger vi även om det blev onödigt spännande på slutet när Enköping gör 4-3 och plockar målvakten, berättar lagledare Peter Mattsson.

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

vintermarknad_helsida
pantamera_avc_helsida
julmarknad_2022
centrum_host_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
swedol_outsider
marknaden_outsider
nrh
connys