valstadagen_pan
Foto: MIK/Instagram

Ny seger för MIK – Vann svåra bortamatchen

Märsta IK tog en ny seger i Division 3 på söndagen när man besegrade Rinkeby United på bortaplan.

centrum_artikel_host

Märsta IK mötte Rinkeby United på bortaplan i en spännande fotbollsmatch. Rinkeby United tog ledningen i minut 38 genom Abdifitah Abdulahi Abukar och höll ledningen fram till halvtidsvilan.

I andra halvlek visade Märsta IK en bättre inställning och moral och lyckades vända matchen till sin fördel. John Drugge kvitterade för bortalaget i minut 56 och i minut 69 satte Samuel Alfarhan en frispark som blev matchens avgörande mål och gav Märsta IK segern med 2-1.

Efter matchen kommenterade Märsta IK-tränaren lagets prestation och var nöjd med vinsten, men ansåg samtidigt att laget hade mer att ge och att de behövde bättra sig inför kommande matcher. Märsta IK har nu vunnit tre matcher i rad efter att ha legat under med 0-1 i samtliga matcher och tränaren var stolt över lagets förmåga att vända matcher och kräva mer av sig själva.

Det var alltså en spännande match mellan Rinkeby United och Märsta IK som slutade med en vinst för bortalaget efter en imponerande vändning i andra halvlek.

Denna text genererades med en textrobot

Många graderades inom TSG

Sport I söndags hölls en traditionsenlig gradering för medlemmarna i både barn- och ungdom/vuxengruppen inom TSG. Det var en dag fylld av kämparglöd, imponerande tekniker och en stark gemenskap.

ica_helsida

Fredman når kvalgränsen för EYOF med imponerande diskuskast

Sport Ludvig Fredman, en talangfull idrottare från IFK Märsta, har banat väg för sig själv till Europeiska Ungdoms Olympiaden (EYOF) genom att överträffa kvalgränsen i diskus vid inte en, utan två olika tillfällen. Med sina imponerande kast har Fredman satt sig i en stark position inför uttagningen som kommer att äga rum i början av juli.

connys_helsida

Tre poäng av William när Vegas nådde final

Ishockey William Karlsson är i final för andra gången på sex år: - Det känns helt fantastiskt. Man är verkligen glad. Det är för att få spela hockey i juni man krigar hela säsongen, säger William till Aftonbladet.

pantamera_avc_helsida
Wenngarns_cafe_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Ännu en helg är här! Det finns gott om spännande matcher att kika på runt om i kommunen

Nära EM för Duvert

Sport Mångkamparen Elliot Duvert är nu nära EM efter att ha klarat kvalgränsen för Junior-EM.

valstadagen
centrum_host_helsida
elon_helsida
division 3

MIK:s förlustfria svit bröts på Midgårdsvallen

Fotboll Märsta IK noterade första förlusten sedan premiären mot GUSK i en spännande match på Midgårdsvallen. Efter en stark segerrad på fem matcher kämpade Märsta IK mot GUSK, men GUSK lyckades ta hem segern med 3-1.

joes-helsida

William Karlsson har blivit pappa

Ishockey Märstasonen och Vegasstjärnan William Karlsson hann med att bli pappa och sen besegra världens bästa hockeyspelare Connor McDavid i den femte matchen i kvartsfinalen i Stanley Cup: - Det var onekligen 24 unika timmar och den här segern får väl ses som en ”cherry on the top”, sa Karlsson till Aftonbladet.

mp_helsida
division 4

Storförlust för RIK efter miserabel andra halvlek

Fotboll Roserbergs IK fortsätter att ha det tufft i Division 4 Uppland och befäster sin position som jumbo i tabellen efter ännu en förlust. Under fredagskvällen mötte de Håbo FF på Råbergsvallen, och det var Håbo som tog hem segern med en överlägsen 4-0 vinst. För Rosersberg var det den fjärde raka förlusten och laget har nu bara mäktat med att göra ett enda mål under sina fyra senaste matcher.

nrh_sigtuna

Oavgjort för Märsta IK mot bottenlaget

Fotboll Märsta IK ställdes mot Västerås IK i en spännande match i Division 3 Norra Svealand. Märsta kom in i matchen med en imponerande svit av fyra raka matcher utan förlust och hoppades på att fortsätta sin fina form. Västerås IK å andra sidan befann sig i den nedre delen av tabellen inför mötet.

defacto_helsida

Olivia Jansson imponerar på judotävlingar

Fotboll Olivia Jansson, en framstående medlem av Knivsta Judoklubb, har gjort enastående prestationer på senaste judotävlingarna. Med flera framstående placeringar och medaljer visar Olivia på sin imponerande talang och dedikation inom sporten.

Klubbmästerskap hos SBRF

Sport 17 ekipage tävlade i tre klasser vid klubbmästerskapet i hoppning 2023 som hölls hos Sigtunabygdens ryttarförening under helgen. Deltagarna bedömdes utifrån deras stil och teknik under hoppningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
nrh
swedol_outsider
student_outsider
mp_outsider
valstadagen_outsider
joes_outsider
connys
wenngarn_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider