sap_feb_pan
Foto: MIK/Instagram

Ny seger för MIK – Vann svåra bortamatchen

Märsta IK tog en ny seger i Division 3 på söndagen när man besegrade Rinkeby United på bortaplan.

centrum_artikel_host

Märsta IK mötte Rinkeby United på bortaplan i en spännande fotbollsmatch. Rinkeby United tog ledningen i minut 38 genom Abdifitah Abdulahi Abukar och höll ledningen fram till halvtidsvilan.

I andra halvlek visade Märsta IK en bättre inställning och moral och lyckades vända matchen till sin fördel. John Drugge kvitterade för bortalaget i minut 56 och i minut 69 satte Samuel Alfarhan en frispark som blev matchens avgörande mål och gav Märsta IK segern med 2-1.

Efter matchen kommenterade Märsta IK-tränaren lagets prestation och var nöjd med vinsten, men ansåg samtidigt att laget hade mer att ge och att de behövde bättra sig inför kommande matcher. Märsta IK har nu vunnit tre matcher i rad efter att ha legat under med 0-1 i samtliga matcher och tränaren var stolt över lagets förmåga att vända matcher och kräva mer av sig själva.

Det var alltså en spännande match mellan Rinkeby United och Märsta IK som slutade med en vinst för bortalaget efter en imponerande vändning i andra halvlek.

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Sport Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

funkisfest_helsida
upplandscupen

MIK klara för final

Sport Märsta IK tog sig vidare till final Upplandscupen efter 6-3 borta mot Skokloster.

foraldranatverk_helsida
sportlov

Möller förlänger med U23-landslaget

Sport Sigtunatränaren Martin Möller förlänger med U23 landslaget: - En bidragande orsak till att jag valde att tacka ja till en förlängning är det samarbete som har utvecklats under åren med A-landslaget med Peter och Magnus, säger Martin i ett uttalande.

connys_helsida

MIK klara för Division 3

Sport Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

spedition_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Sport Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

division 3

Föll mot topplaget

Sport Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

fritidsbanken_sportlov
division 3

Oavgjort i viktiga streckmatchen

Sport Märsta IK och Rinkeby United spelade 2-2 i en viktig streckmatch. Märsta IK låg under med 0-2 men kom ikapp sista tio minuterna.

skridskodisco_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Sport I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport På fredag kväll är det derby i Division 6, inga matcher spelas sen på lördag medan Märsta IK tar sig an Västerås IK på söndag.

division 3

MIK pressade tabelltvåan

Sport Märsta IK pressade tabelltvåan och var bara minuter från tre poäng innan Bollstanäs kunde kvittera på övertid.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Helgens matcher startar redan på fredag kväll med match för Sigtuna IF på hemmaplan och avslutas på måndag när Bollstanäs kommer till Midgårdsvallen för match mot Märsta IK.

division 6

Förlust för Sigtuna IF i omstarten

Sport I en spännande match i Division 6 Västra mellan Runhällens BoIS och Sigtuna IF slutade det med en knapp seger för hemmalaget. Slutresultatet skrevs till 3-2 till förmån för Runhällens BoIS, och detta var även ställningen i halvtidspausen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
spedition_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host