socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Ny seger denna vecka för Skånela – Besegrade Lindesberg i Vikingahallen

Skånela IF säkrade veckans andra seger efter en intensiv match mot Lindesberg, vilket resulterade i en slutlig vinst på 34-30 på hemmaplan. Tränare Mattias Flodman kommenterade matchens förlopp och lagets prestation: - Vi har ledningen i stort sett hela matchen, sa han.

centrum_artikel_host

Under första halvleken höll Skånela och Lindesberg jämna steg, med båda lagen som följde varandra i målprotokollet. Trots att Skånela ledde större delen av halvleken, lyckades Lindesberg sticka emellan och tog tillfälliga ledningar. Halvtidsresultatet stod 15-13 till fördel för Skånela. I den andra halvleken bibehöll Skånela sin ledning, men misslyckades med att dra ifrån. Lindesberg höll sig med i matchen fram till sju minuter återstod, då Skånela lyckades skaffa sig en fyramålsledning. Matchen slutade till slut 34-30 till Skånela.

Simon Lindberg var en ledande kraft i Skånela med sina sju mål, följt av Filip Tapper och Gustav Näslund med sex mål vardera, samt Anton Nilsson och Linus Wärnmark med fem mål var.

Tränare Mattias Flodman reflekterade över lagets prestation, och noterade att de hade ledningen större delen av matchen, men att de inte lyckades rycka ifrån som önskat. Han identifierade brister i lagets försvarsspel och noterade att de behövde vara mer kompakta. Även om det fanns saker att förbättra var han nöjd med att laget lyckades säkra segern och poängen, vilket var det viktigaste.

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

centrum_host_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

connys_helsida
division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

pantamera_avc_helsida

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

eldsjal2024_helsida

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

forstamaj_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

mp_helsida_eu
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna