vinter_pan
Pocket Bar & Bistro i Sky CityFoto: Pressbild

Ny restaurang Pocket Bar & Bistro öppnar på Stockholm Arlanda Airport i SkyCity

Stockholm Arlanda Airport är mitt i en stor utvecklingsfas med flera spännande förändringar på gång. Under andra halvan av 2023 kommer den nya Marknadsplatsen att öppna på flygplatsen, och flera nya restauranger, barer och butiker kommer att öppna i SkyCity under året. En av de senaste tillskotten är restaurangen Pocket Bar & Bistro, som precis har slagit upp sina portar en trappa upp i SkyCity, mittemot Arlanda Centralstation.

centrum_artikel_host

Stockholm Arlanda Airport är mitt i en stor utvecklingsfas med flera spännande förändringar på gång. Under andra halvan av 2023 kommer den nya Marknadsplatsen att öppna på flygplatsen, och flera nya restauranger, barer och butiker kommer att öppna i SkyCity under året. En av de senaste tillskotten är restaurangen Pocket Bar & Bistro, som precis har slagit upp sina portar en trappa upp i SkyCity, mittemot Arlanda Centralstation.

Matupplevelsen på flygplatsen är en viktig del av den totala resenärsupplevelsen, och därför kommer det att finnas fler ytor för restauranger och barer som är anpassade efter dagens och framtidens resenärers behov. Fokus ligger på ett brett utbud som passar alla plånböcker, mer hälsosam mat och mat med tydlig lokal förankring.

”Utbudet ska tillgodose alla de olika typer av behov som resenärerna kan tänkas ha oavsett tid på dygnet. Just för den här ytan i SkyCity så har vi efterfrågat en svensk bistro som både är dag och kvällsorienterad med bra luncherbjudanden till en attraktiv prisbild. Restaurangen ska tilltala en bred målgrupp och vara kvalitativ i sitt erbjudande vilket Pocket Bar & Bistro uppfyller”, säger Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Stockholm Arlanda Airport.

På Pocket Bar & Bistro kommer det att serveras mat under hela dagen. Menyn kommer att bestå av svenska klassiska rätter såväl som populära rätter med internationell karaktär. Här finns även en bardel med mysig atmosfär för exempelvis resenärer eller hotellgäster som befinner sig i SkyCity.

”Vi har länge sett fram emot att få öppna Pocket Bar & Bistro, som blir vår andra restaurang här på Arlanda. Under det närmsta året öppnar vi ytterligare tre restauranger på flygplatsen – allt för att ge fler goda alternativ till den som är på resande fot. En schysstare måltidsupplevelse för både resenärer och medarbetare på Arlanda helt enkelt”, säger Michael Bühring, VD på Nordrest, som ligger bakom konceptet.

I samband med öppningen av Pocket Bar & Bistro kommer även fler restauranger, barer och butiker att öppna i SkyCity under året, och under sommaren planeras även en ny säkerhetskontroll att öppna i Terminal 5. Detta är en del av den pågående utvecklingen av Stockholm Arlanda Airport för att förbättra resenärernas upplevelse och erbjuda ett varierat och attraktivt utbud av mat, dryck och shoppingmöjligheter.

Fotnot: Denna text genererades med märsta.nu:s textrobot

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

storemore_helsida
connys_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

joes-helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

nrh_sigtuna
defacto_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

vinter_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

ica_helsida
slottsby_helsida
centrum_host_helsida
oppethus_dec

Meliva tar över Märsta Närvård

Näringsliv Meliva, en ledande vårdgivare i Sverige, har nyligen välkomnat två nya verksamheter, Kvartersakuten Mörby Centrum och Märsta Läkarhus/Märsta Närvård, till sitt nätverk.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
oppethus_out
swedol_outsider
vinter_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
storemore_out