centrum_panorama_hostshopping

Ny partiförening bildas av gamla (MP)

Den styrelse i Miljöpartiet som uteslutits kommer att bilda en ny förening meddelar man i ett pressmeddelande: - Vår partiförening har under det senaste halvåret av Miljöpartiets distrikts- och riksorganisation utsatts för toppstyrning, isolering och ur demokratiskt synpunkt oacceptabel behandling, skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

centrum_artikel_host

Det har varit många turer kring (MP) i Sigtuna det senaste halvåret. Kommunalrådet Pierre Cengiz-Edstrand hotades med uteslutning och klev till slut av som medlem innan han formellt uteslöts av partistyrelsen. Styrelsen i (MP) Sigtuna ogiltigförklarades och föreningen tvångsförvaltares. Nu kommer besked från den gamla styrelsen att man avser bilda en ny förening, namnet på den blir oklart men man kommer att fortsätta bedriva en verksamhet med fokus på miljö- och hållbarhetspolitik.
– Föreningen anser inte att det går att bedriva en seriös verksamhet under dessa förhållanden. Därför har ett medlemsmöte 2016-10-07 enhälligt beslutat att lämna riks- och distriktsorganisationen. I fortsättningen kommer föreningen att verka som en helt fristående partiförening, med nuvarande styrelse, skriver man i ett pressmeddelande.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider