eldsjal2024_pan
Styrelseledamöterna Maada Jusu och Veronica Asklund Fridell, KSO Olov Holst, ordförande Anna Malm Kelfve, KFO Erik Langby och gruppledare Mattias Askerson.Foto: Pressbild

Ny ordförande i Moderaterna – Malm Kelfve tar över

Mattias Askerson som tidigare i år valts till gruppledare för den moderata kommunfullmäktigegruppen lämnar nu posten som ordförande. Ersätter honom gör Anna Malm Kelfve.

centrum_artikel_host

I samband med årsmötet på Hotell Kristna utsågs Anna Malm Kelfve till ny ordförande för Moderaterna. Hon ersätter Mattias Askerson som har andra politiska uppdrag som gruppledare och ordförande i förskole- och grundskolenämnden.
– Det har varit åtta roliga och händelserika år. Med mitt nya uppdrag som gruppledare för partiet känns det naturligt att lämna över ordförandeskapet i föreningen till någon annan. Anna kommer axla rollen på allra bästa sätt och jag ser fram emot att arbeta tillsammans i våra nya roller, säger Mattias Askerson.

Även en ny vice ordförande har valts, Patrik Ström. I övrigt är styrelsen densamma: Veronica Asklund Fridell, Marcus Brixskiöld och Maada Jusu.
– Jag börjar med att rikta ett stort tack till Mattias som under de senaste åren styrt föreningens arbete. Nu ska det bli roligt att ta vid och fortsätta med kampanjer, medlemsaktiviteter och det viktiga arbetet med att locka fler personer som vill ta steget in i politiken. I år lägger vi förstås särskilt fokus på Europavalet i juni och drar inom kort igång kampanjerna, kommenterar Anna Malm Kelfve.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
storemore_out
mp_eu_outsider