centrum_panorama_hostshopping
Foto: Elias Johansson

Ny linjebacker till Jets

Jets herrlag har värvat Lucas Ardanius från Uppsala 86:ers.

centrum_artikel_host

Linjebacken Lucas Ardanius förstärker Jets inför den kommande säsongen. Anledningen är att han startar tjänstgöring inom försvaret och kunde inte satsa för fullt i Superserien med Uppsala 86:ers. Därför landar han istället hos Jets i Division 1 enligt klubbens hemsida.
– Jag valde att spela i Jets då Moe (tränare, reds anm) var inbjudande med sina visioner som jag vill vara en del av. Jag ser fram emot en rolig säsong, grymma träningar och att jag utvecklas som fotbollsspelare.

Headcoach Moe Kadkhodai anser att Ardanius är en talangfull linjebacker mer bra instinkt och älskar att träna:
– Jag ser fram emot att se honom utvecklas ännu mer i Jets. Situationen är optimal för Lucas: flytten blir ju inte så lång och omställningen inte så stor då Jets och 86ers tränar tillsammans. Lucas kommer kunna utvecklas i ett bra tempo i i Division 1 men samtidigt få chansen att ta Superserie-snaps om han så önskar i och med vårat samarbete.

humbacken_helsida

Märstabor i landslaget

Sport Märstaborna Robin Jutwreten och Bartosz Wozniak är med i herrlandslaget i amerikansk fotboll, Robin som tränare och Bartosz som spelare.

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Sport Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

centrum_host_helsida

Jetsspelare tog EM-silver

Sport Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

oppethus_helsida_2023

Succéstart för Jets

Sport Arlanda Jets ångar på i Division 1 och står på fyra raka segrar efter helgens vinst mot Djurgården.

Klart med tränarstab i Jets

Sport Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

defacto_helsida

Ny tränare för Jets herrlag

Sport Arlanda Jets har gjort klart med ny headcoach för herrlaget, det blir Andreas Östlund som kommer tillbaka till Jets efter en sejour i tyska ligan.

Jets i samarbete med konkurrent

Sport Arlanda Jets och Upplands-Bro Broncos slås ihop på damsidan för att spela i Superserien i år: - Jag är nöjd med samarbetet, vi kan hjälpa varandra säsongen 2018. Våra spelare får konkurrens på sina positioner och tillsammans, med flera spelare, får vi bättre kvalitet på träningarna, säger Ville Korhonen, headcoach i Arlanda Jets.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
nrh
pantamera_out
humbacken_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host