eldsjal2024_pan
Foto: Transavia France

Ny linje för Transavia till Paris

Transavia France som nyligen invigde en linje mellan Arlanda-Montpellier lanserar nu direktflyg till Paris.

centrum_artikel_host

Efterfrågan på resor till och från Arlanda gör att Transavia lanserar ytterligare en rutt. I juni var det klart med trafik till och från Montpellier, nu står det klart att det blir en linje till Paris med start 21:a oktober. Sedan tidigare finns det andra operatörer till Frankrikes största flygplats Charles de Gaulle.
– Det är glädjande att vi nu när smittan går ner i världen och de breda vaccinationsprogrammen fullföljs, ser början till en återhämtning för flyget. Att Transavia France redan efter en knapp månads verksamhet på Stockholm Arlanda väljer att satsa vidare på den svenska marknaden och under fortsatt tuffa tider för hela flygindustrin utökar utbudet med en linje till Paris, är ett tecken på ökad efterfrågan och Stockholms starka position, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Kommersiell Utveckling på Swedavia.

Charlotte Ljungren tror att det digitala covidbeviset kommer att underlätta för resandet inom Europa. Transavias rutt kommer gå tre gånger i veckan med en Boeing 737-800. Biljetter finns till försäljning redan nu.
– Efter Montpellier i sommar är vi mycket glada över att kunna öppna den här nya rutten från Stockholm till Frankrike. Den nya servicen gör det möjligt för resenärer att njuta av sin semester i Paris under vintern och samtidigt dra nytta av ett bra låg-priserbjudande. Vi ser fram emot att välkomna våra svenska resenärer som är angelägna om att resa igen till den franska huvudstaden, säger Nicolas Hénin, Chief Commercial Officer på Transavia France.

connys_helsida
mp_helsida_eu

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

storemore_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
storemore_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider