centrum_panorama_hostshopping
Området där långtidsparkeringen ska byggas. Foto: Maps

Ny långtidsparkering och infart vid E4:an

Det kommer att ske stora ombyggnader vid E4:an Sigtunaavfarten kommande år i samband med att en ny långtidsparkering ska byggas där.

centrum_artikel_host

1500 P-platser ska byggas vid Sigtunaavfarten öster om E4:an i området mellan Drivelab och Eurostop. Arlandastad Holding har valt Swedavia som operatör av långtidsparkeringen.
– Långtidsparkeringen får miljömärkning, de hållbara transporterna till och från flygplatsterminalerna kommer att skötas med elbussar. Vår ambition är att öka servicen ytterligare genom att bland annat erbjuda incheckning av flygresan redan på parkeringsplatsen, säger Torbjörn Wiberg, tf. direktör Commercial & Real Estate på Swedavia.

Avtalet mellan Swedavia och Arlandastad Holding AB gäller i tolv år och det ger flygplatsägaren möjlighet att utveckla parkeringskonceptet på flygplatsen ytterligare. Parkeringen kommer att tas i drift hösten 2017 och blir miljöcertifierad.
– I takt med den starka resandeutvecklingen ökar behovet av bekväma och effektiva parkeringsmöjligheter i anslutning till flygplatsen. Nu kan vi erbjuda en miljömärkt produkt till våra långtids- och charterresenärer, fortsätter Torbjörn Wiberg.

fritidsbanken_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
klara_outsider
connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider