centrum_panorama_hostshopping

Ny kritik mot Hembla: Området är katastrofalt

Fastighetsbolaget Hembla som äger bostäder i Valsta kritiseras återigen för sin skötsel av Valstavägen.

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade för några veckor sedan om att Hembla kritiserats för bristfälligt underhåll av Valstavägen där hissar försatts med brukandeförbud och lekplatser som inte underhålls där spikar och skruvar sticker fram vilket kan skada barnen.

Boende i området som hört av sig till märsta.nu menar att det finns fler saker som Hembla inte hanterar, dels är det flertal potthål i gatuområdet samt att parkeringarna inte städas upp.
– Parkeringen har inte städats upp efter ett flertal bilbränder och man har inte sopat upp glas sm ligger i flera månader, det ligger även glas mellan parkeringarna.

Enligt märsta.nu:s uppgiftslämnare så har man hört av sig och felanmält men att Hembla ändå inte kommer ut:
– Hur mycket man än meddelar om saker så struntar de i att laga och ordningställa. Dålig är service, våra bilar åker ner i stora hål, stenstänk och det ser katastrofalt ut runt om i området fastän de renoverar.

märsta.nu har i flera dagar väntat på en kommentar från Hembla men utan respons. Enligt den boende så har man fått ett svar att det bristfälliga underhållet är kopplat till de pågående renoveringarna.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
klara_outsider