kommun_skoterska

Ny insamling till Norrbackafamiljer

Ännu en insamling startas till familjer som är drabbade av branden på Norrbacka.

centrum_artikel_host

Tidigare i veckan har Josefine Bergman startat en insamling till en specifik familj på Norrbacka som dragit in drygt 30 000 kronor. Den insamlingen är nu avslutad.

En annan insamling som vänder sig till samtliga familjer har nu startats upp. Det är Suheyla Kusek Ström som är administratör. Målet är att få in 40 000 kronor till de drabbade familjerna. Suheyla skriver om insamlingen som heter Hjälp till några av de drabbade av branden att några är i behov av akut hjälp då de saknar hemförsäkring och inte kunnat få hjälp med korttidskontrakt.

Man kan skänka pengar via Facebook eller Suheylas man Clemens Ström via Swhish 0769090030. Under lördagseftermiddagen hade drygt 5500 kronor samlats in.

Här hittar du insamlingen

EXTRA

Skatten ökar och SL-kortet blir dyrare

Politik Region Stockholm meddelade på onsdagen sin budget för det kommande året, och den innebär en kärv verklighet för länets invånare. SL-kortet blir 50 kronor dyrare, och skatten höjs med 30 öre per intjänad hundralapp.

centrum_host_helsida
ica_helsida
mp_ute_helsida
pantamera_avc_helsida
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

defacto_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

nrh_sigtuna

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

connys_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
connys
nrh
kommun_adhd_outsider
kommun_skoterska_outsider
pantamera_out
joes_outsider
mp_ute_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider