helsida_bostad
Glada miner efter seger mot BKVFoto: MIK/Instagram

Ny hemmaseger för MIK

MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

centrum_artikel_host

Det dröjde ett bra tag innan första målet kom för MIK, trots spelövertag i första och en del målchanser åt båda håll stod det 0-0. Efter dryga timmen satte Xavier Espinoza Contreras 1-0 för MIK. Med några minuter kvar avgjorde Lukas Makdesi med 2-0. MIK har därmed idel segrar på hemmaplan och även om Fanna blir svåra att rå på ser det onekligen ut som att MIK kvalar till Division 3 nästa säsong. Närmast väntar Palestinska om en vecka på måndag kväll.

centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

defacto_helsida
toppbanner
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
pantamera_out