sap_feb_pan
Foto: Pressbild

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

centrum_artikel_host

Nyheten om att lösgodis nu blir en tillgänglig del av utresan på Arlanda flygplats har blivit verklighet. Enligt en nyligen genomförd undersökning uppgav 14 procent av svenskarna att lösgodis är det de saknar mest när de är på semester. Men nu behöver de inte vänta till hemkomsten för att njuta av sin favoritmix – 9 sektioner av CandyKing finns nu tillgängliga hos RC Bon Bon Glacerie på Arlandas airside.

Cloettas P&M Director, Mattias Jönsson, uttryckte sin entusiasm över att kunna erbjuda CandyKing och Parrots till resenärerna på Arlanda och betonade att detta initiativ fortsätter att driva kategorin lösvikt genom en fokus på upplevelsen för både konsument och kund. Butiken erbjuder en imponerande installation med 200 sorter lösgodis i en inspirerande miljö, skapad för att tilltala både regelbundna lösgodisköpare och de som är nya på området.

Arlanda Terminal 5 ser årligen 9,2 miljoner resenärer passera igenom och från vecka 49 finns möjligheten att köpa lösgodisfavoriter från CandyKing och natursnacks från Parrots på Terminal 5.

Samuel Rosén, Business Manager på Cloetta, betonade det nära samarbetet med kunden för att skapa en unik lösning som maximerar shoppingupplevelsen. RC Chocolats delägare, Niklas Blomquist, uttryckte sin glädje över att erbjuda lösgodis och snacks till resenärerna och sätta fokus på att erbjuda det bästa till konsumenterna.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

skridskodisco_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
funkisfest_helsida
sportlov

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

steningekompani_helsida
spedition_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
connys
centrum_outsider_host
spedition_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider