sap_feb_pan
Patrik Wadenhed och Lanzon GeorgiadisFoto: Märsta Förenade

Ny försäljningschef på Märsta Förenade

Lanzon Georgiadis tillträder som ny försäljningschef på Märsta Förenade Åkeriföretag AB från och med den 15 januari 2024.

centrum_artikel_host

Georgiadis tar över ansvaret från Patrik Wadenhed, VD, som har agerat som interim försäljningschef. Georgiadis har omfattande ledarskapserfarenhet inom operativa försäljningsorganisationer inom transport- och serviceorienterade sektorer. Hans breda yrkeserfarenhet och personliga egenskaper gör honom väl lämpad för att leda utvecklingen av säljorganisationen på Märsta Förenade.

Patrik Wadenhed uttrycker sin glädje över att välkomna Georgiadis till teamet och ser fram emot ett gott samarbete. Georgiadis kommer senast från rollen som Servicemarknadschef för EMS Group, specialiserade på handel och service av entreprenadmaskiner. Hans tidigare erfarenheter inkluderar uppdrag inom produkt- och affärsutveckling samt försäljningsledning.

Georgiadis själv är entusiastisk över att bidra till den fortsatta utvecklingen av Märsta Förenade. Han ser företaget som ett starkt varumärke och ser fram emot att möta och lära känna medarbetare, åkare och kunder samt presentera sig och bolaget runt om i stockholmsområdet.

connys_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

pantamera_avc_helsida
foraldranatverk_helsida

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

skridskodisco_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider