defacto_pan2020
Den nya föreningens spelare.Foto: Insändarbild

Ny förening för flick- och damfotboll

Rosersbergs IK, Wigör och Sigtuna IF har tillsammans startat upp nya föreningen Sigtuna Märsta United FK.

centrum_artikel_host

I augusti i år inleddes samtal mellan de tre föreningarna om ett kommunövergripande samarbete kring flickfotbollen. Det har nu resulterat i en nybildad förening som heter Sigtuna Märsta United FK. Ett antal aktiva från vardera förening var med och röstade fram namnet. Föreningen vänder sig till flickor från 15 år som vill satsa på sin fotboll inom kommungränsen. Bakgrunden till den nya föreningen är att det varit för få spelare i moderföreningarna som kan bilda underlag för ett äldre flick eller damlag.

humbacken_helsida
oppethus_helsida_2023
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

moderat_pan_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
oppethus_agy_2023_outsider
humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out