sap_feb_pan
Foto: Pressbild

Ny etablering i Marknadsplatsen: Lakritsroten öppnade

Butikskedjan Lakritsroten har nyligen öppnat sin största butik hittills på Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport.

centrum_artikel_host

Den nya butiken sträcker sig över nästan 100 kvadratmeter och erbjuder resenärerna en omfattande upplevelse av lakrits i en modern butiksmiljö som fokuserar på kvalitet, hantverk och utmärkt service från kunniga lakritsexperter. Med över 600 produkter från mer än 70 olika varumärken har butiken ett av Sveriges bredaste utbud av lakrits.

Erik Dahlén, Head of Retail på Evanoff Group som äger Lakritsroten, uttrycker sin glädje över denna viktiga milstolpe för kedjan och ser positivt på framtiden efter en framgångsrik 2023. Butiken på Arlanda är anpassad för en internationell miljö medan den behåller det befintliga butikskonceptet i inredning och känsla. Butiken är öppen dagligen från 05:00 till 21:00.

Charlotte Ljunggren, direktör för Marknad och försäljning på Swedavia, välkomnar Lakritsroten till Arlanda och förväntar sig att resenärerna kommer att uppskatta den färgglada och moderna butiksmiljön och därmed få en trevlig start på sin resa.

Lakritsroten öppnade sin första butik i Stockholm år 2007 och har sedan dess expanderat till totalt 11 butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Sedan 2018 är Lakritsroten en del av Evanoff Group.

SigtunaHöjden prisas med eventpriset

Näringsliv SigtunaHöjdens Lotta Giesenfeld Boman tog emot Stora Eventpriset i samband med Eventmässan tidigare i veckan:- Det är helt klart en fantastisk ära! Jag ser det som ett kvitto på att vi gör rätt saker, gör intryck hos våra branschkollegor, inspirerar och banar väg för andra att satsa på en hållbar framtid, säger Lotta.

steningekompani_helsida

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

spedition_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

fritidsbanken_sportlov
sportlov

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

skridskodisco_helsida

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider