sap_feb_pan
Sikander Hayat driver Mega Grocers på TingvallavägenFoto: märsta.nu

Ny butik på Tingvalla

Tingvalla har fått en ny butik när Mega Grocers öppnade upp på Tingvallavägen 1.

centrum_artikel_host

I tidigare Asian Mini Markts lokaler har Mega Grocers öppnat upp verksamhet, Sikander Hayat tog över hela Asian Mini Markt 2019, han var med i starten dock redan 2014, nu är det han som styr inriktningen och den nya satsningen med Mega Grocers uppges vara en del av flera butiker som ska etableras i andra delar av landet också. Den nya lokalen är mer välkomnande och har större yta i samma fastighet på Tingvallavägen 1.

Bra premiär
Det var premiär i fredags när Sikander Hayat bjöd in till mingel och tester. Responsen var god, många märstabor dök upp för att se vad Mega Grocers har att erbjuda.
– Det var över förväntan och vi hoppas på en bra fortsättning också, säger Sikander till märsta.nu

sportlov
pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

connys_helsida
spedition_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

fritidsbanken_sportlov

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna
connys
funkisfest_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host