eldsjal2024_pan

Ny brand på Södergatan under natten

Brandkår larmades under natten till Södergatan. Det var andra gången inom 12 timmar som larm om brand kom till adressen.

centrum_artikel_host

En brand bröt ut på Södergatan i Märsta under natten mot fredag, vilket ledde till att två räddningsstationer skickades ut, rapporterar unt.se. Larmet inkom vid ettiden och gällde ett flerfamiljshus där branden uppstod utanför bottenvåningen. Innan räddningspersonalen anlände till platsen hade branden redan släckts. Det är ännu oklart vilka skador som eventuellt uppstått. Polisen har kallats till platsen för att utreda händelsen.

Läs mer: Utreder försök till mordbrand 

mp_helsida_eu
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
eldsjal2024_out
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
storemore_out
mp_eu_outsider