centrum_panorama_hostshopping

Nu stiftas en fond i Mats Holmbergs namn

Märsta IK instiftar en fond i märstaprofilen Mats Holmbergs namn.

centrum_artikel_host

Mats Holmberg avled hastigt för några veckor sedan. Han begravs inför de närmaste på grund av coronarestriktionerna. Kondolenanser har haglat in både via märsta.nu:s Facebooksida och via Märsta IK. Han var också engagerad i Liberalerna under lång tid och satt i kommunfullmäktige i 23 år. Mats Holmberg var den som införde Nattis i kommunen, Sigtuna var för övrigt första kommun i landet med Nattis. På senare år var han engagerad i att integrera nyanlända i samhället.

Fonden som instiftats i Mats namn administreras av Märsta IK. Ur den kan man söka medel för exempelvis medlemsavgift. Den vänder sig till barn och ungdomar i familjer som inte har det så bra ekonomiskt för att finansiera sina barns fotboll. Mats begravs på fredag 5/2 i Husby Kyrka.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider