moderat_pan_nov

Nu stiftas en fond i Mats Holmbergs namn

Märsta IK instiftar en fond i märstaprofilen Mats Holmbergs namn.

centrum_artikel_host

Mats Holmberg avled hastigt för några veckor sedan. Han begravs inför de närmaste på grund av coronarestriktionerna. Kondolenanser har haglat in både via märsta.nu:s Facebooksida och via Märsta IK. Han var också engagerad i Liberalerna under lång tid och satt i kommunfullmäktige i 23 år. Mats Holmberg var den som införde Nattis i kommunen, Sigtuna var för övrigt första kommun i landet med Nattis. På senare år var han engagerad i att integrera nyanlända i samhället.

Fonden som instiftats i Mats namn administreras av Märsta IK. Ur den kan man söka medel för exempelvis medlemsavgift. Den vänder sig till barn och ungdomar i familjer som inte har det så bra ekonomiskt för att finansiera sina barns fotboll. Mats begravs på fredag 5/2 i Husby Kyrka.

defacto_helsida
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
vintermarknad_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

connys_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out