valstadagen_pan
BRF TallkronanFoto: Fastighetsbyrån

Nu säljstartas BRF Tallkronan i Sigtuna stadsängar

På söndag säljstartas BRF Tallkronan i Sigtuna stadsängar och du kan anmäla ditt intresse för att få förtur till de unika bostäderna.

centrum_artikel_host

Hela denna artikel är en annons från Fastighetsbyrån i Märsta/Sigtuna.

Välkommen på Informationsträff för Brf Tallkronan.
Söndagen den 22:a maj kl 11.00-15.00 kommer vi att finns på plats Silvertorget i Sigtuna Stadsängar. Vi berättar om projektet och visar er fram till platsen där bostäderna ska byggas. Vi kommer att ha tävling på plats med fina priser. Välkommen att anmäla ditt intresse för förtur till de fina bostäderna!

Under dagen arrangerar Sigtuna Stadsängar en rolig dag för hela familjen med gratis korv med bröd, kaffe och bulle. Man kommer även kunna ta ett tåg genom stadsdelen, testa på många av områdets aktiviteter, såsom padel och låna en cykel och ta sig igenom den nya mountainbikebanan. Tipspromenad och roliga tävlingar kommer även gå av stapeln.

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Näringsliv Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

centrum_host_helsida

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Näringsliv Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
joes-helsida
elon_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp_outsider
student_outsider
valstadagen_outsider
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_outsider_host
wenngarn_outsider
joes_outsider
swedol_outsider