sap_feb_pan
Foto: Daniel Iskandar

Rösterna räknas i kommunhuset

Onsdagsräkningen pågår i kommunhuset.

centrum_artikel_host

Onsdagsräkningen pågår i kommunhuset och rösterna till riksdagsvalet är klart. 986 röster är det som ska sprättas upp och räknas i kommunvalet. En röst verkar ha tappats bort då det enligt röstlängden ska vara 987 röster som ska räknas. Valförrättarna kommer ändå att räknas inom kort. Rösträknarna har trippelräknat alla kuvert men utan förändrat antal valkuvert.

986 röster ska alltså räknas. Ett lokalt resultat väntas inom kort. Rösträkning pågår för fullt. Det lutar åt att Socialdemokraterna blir största parti i Uppsamlingsräkningen med ca 25 procent av rösterna. Moderaterna kommer in på cirka 20 procent.

sportlov

Varning utfärdad för ishalka i Sigtuna kommun

Nyheter En varning har utfärdats för plötslig ishalka i Sigtuna kommun och stora delar av Svealand samt sydostligaste Norrland. Underkylt regn eller regn på kalla vägytor kan orsaka svårigheter med plötslig ishalka.

spedition_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Fyra döms efter brutal misshandel

Nyheter Fyra personer döms efter en brutal misshandel på Tingvallavägen i Märsta. En man drogs in i en bil av de fyra männen och utsattes sen för slag och sparkar.

funkisfest_helsida
fritidsbanken_sportlov

Renovering av Stora Gatan startar i mars

Nyheter Arbetet med att förnya Stora Gatan i Sigtuna tar sin början den 4 mars och väntas pågå i två år. Handlare på gatan befarar inkomstbortfall. Vilket kommunen ska kompensera för.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
stentekompani_outsider
connys