moderat_pan_nov

Nu öppnas Terminal 4 igen

Terminal 4 som varit stängd under pandemin öppnar upp igen för att resenärsflödena ska flyta på bättre.

centrum_artikel_host

Arlanda har under våren haft problem med långa köer i säkerhetskontrollen på grund av personalbrist. För att underlätta flödena nu inför sommaren har man valt att öppna upp Terminal 4 och en gångtunnel mellan terminalerna rapporterar SVT Uppsala. Andra insatser som man vidtar är att anställa skolungdomar som ska hjälpa till och informera resenärer samt hantera köer. Man flyttar också personal från andra flygplatser till Arlanda. Men resandet kommer trots åtgärderna inte flyta på som innan pandemin. Det finns utmaningar som Swedavia fortfarande måste hantera som effekter av pandemin då resandet föll till historiskt låga nivåer.

advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

connys_helsida
defacto_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider