eldsjal2024_pan

Nu ökar antalet smittade igen

Efter flera veckors nedgång ökar antalet fall av covid-19 i Sigtuna kommun.

centrum_artikel_host

Sju veckor i sträck har antalet fall av covid-19 i kommunen minskat, vecka 5 var det 60 fall i kommunen. Men nu sker en dramatisk ökning. Region Stockholm varnade redan under onsdagen för att fallen ökat i regionen. För Sigtuna kommuns del är det en ökning med 30 fall till 90 fall vecka 6. Totalt i kommunen har nu 2378 personer smittats av covid-19 och cirka 80 har avlidit.

På regionnivå var det vecka 6 nästan 4000 fall, en ökning med cirka 700 fall sedan vecka 5. 13 personer vårdades intensivvård och 18 stockholmare har avlidit med covid-19. Avlidna totalt i Stockholm är nu 3837 personer och 145 705 har konstaterats smittade under hela pandemin.

connys_helsida
storemore_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
stentekompani_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
spedition_outsider
connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host