eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Nu kommer sommarvärmen igen

Med start idag blir det fint väder resten av veckan.

centrum_artikel_host

Onsdag fram till söndag bjuder på temperaturer kring 25 grader i kommunen. Enligt SMHI:s prognos ska det vara mest klart stora delar av dagarna denna vecka. På söndag kan det dock vara molnigt med temperaturen håller i sig kring 25 grader. Nästa vecka blir det svalare med kring 18 grader och risk för regn.

Håll koll på lokala badtemperaturer här 

connys_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
storemore_out