eu_valet_panorama
Foto: Pressbild/SSR

Nu kommer falska sotarna igen

Det varnas igen för falska sotare, Attunda Sot och Sent som som sotar i Attundadistriktet uppger att bedrägeriförsök finns får Väsby.

centrum_artikel_host

Upplands-Väsby kommun varnar för att falska sotare finns i omlopp, de ringer upp kunder för att boka tid. Sotning är myndighetsutövning och Attundadistriktet som Sigtuna och Väsby ingår sotas av Attunda sot och sent. Attunda sot och vent ringer inte upp för att boka tid utan när det är dags för sotning så kommer ett brev med posten. Det som nu kommer ut är enligt Väsby kommun falsk marknadsföring som ett blufföretag ligger bakom.

seniormassa_pan
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

connys_helsida

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
mp_eu_outsider