moderat_pan_nov
Foto: Insändarbild

Nu kan fimpen ge böter

Nedskräpning i form av småskräp som att kasta en cigarettfimp eller tuggummi kan medföra böter på 800 kronor.

centrum_artikel_host

Att skräpa ner kunde redan för några år sedan resultera i böter, men nu sänks tröskeln och även mindre skräp som fimpar, tuggummi och godispapper kan rendera i böter. 800 kronor kan polisen utfärda en bot på om du blir påkommen med att kasta en fimp eller annat mindre föremål.

budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
vintermarknad_helsida
julmarknad_2022

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
centrum_outsider_host
marknaden_outsider
nrh
dackskifteoutsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider