eldsjal2024_pan

Nu kan du testa dig för covid-19

Med start på måndag ska alla invånare i regionen kunna testa sig för covid-19.

centrum_artikel_host

Regionens invånare ska kunna testa sig för covid-19, både för pågående sjukdom och antikroppar vilket brett tecken på genomgången sjukdom. Bokningen sker via 1177.se

Alla som tror att de har symtom som tyder på covid-19 ska kunna få testa sig, likaså de som tidigare haft men är friska sedan två veckor tillbaka. 1177.se kommer att vägleda invånare till vilket test man ska göra samt vara.

Provtagning kan ske via en av provtagningsstationerna eller egenprovtagning i hemmet. Några snabbtester kommer det inte bli eftersom dessa bedöms ha för låg tillförlitlighet.

centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

storemore_helsida
spedition_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

mp_helsida_eu

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
storemore_out
centrum_outsider_host
spedition_outsider
stentekompani_outsider