vintermarknad_pan
Foto: Pressbild/Cambio Vaccin

Nu kan 18-plussare boka tredje dosen

Alla länsbor över 18 år kan nu boka in sig för en tredje dos av covid-19-vaccin.

centrum_artikel_host

Om det har gått sex månader sedan andra dosen kan nu alla boka in sig för en tredje dos av vaccin mot covid-19. Eller inte riktigt alla, endast personer över 18 år. Minderåriga får vänta ett tag till på sin tredje dos om det blir aktuellt. 12-15-åringarna började dessutom ta sin första dos nu under hösten. Vissa har hunnit ta andra dosen bland barnen, även i kommunen.
– Spridningen av coronaviruset ökar igen, samtidigt är det glädjande att många vill vaccinera sig. De senaste veckorna har drygt 75 000 vaccinationer getts per vecka i regionen. Har du inte vaccinerat dig, gör det nu och var rädd om dig själv och andra runt omkring dig genom att hålla avstånd, fortsätta att tvätta händerna och respektera de restriktioner som finns, uppger vaccinationssamordnare Magnus Thyberg.

julmarknad_2022
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
vintermarknad_outsider
centrum_outsider_host
connys
kyrka_outsider_advent
nrh