kommun_skoterska
Foto: Pressbild

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_artikel_host

Renoveringen av lokalerna har varit ett pågående projekt under några år, och i november 2021 påbörjades arbetet. Nu, nästan ett år senare, i december 2022, står lokalerna äntligen färdiga. Under renoveringen har verksamheten fortsatt att vara öppen, men med vissa begränsningar. Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna, uttrycker sin glädje över att kunna välkomna patienter som vanligt igen.
– Tandvårdshuset har varit öppet under hela renoveringsperioden, men vi har varit något begränsade. Det känns väldigt bra att nu äntligen kunna välkomna patienter som vanligt,” säger Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna.

Förutom att erbjuda tandvård i moderna och uppfräschade lokaler har Tandvårdshuset Sigtuna också framtida expansion i sikte. Efter renoveringen är det nu möjligt att utveckla och växa verksamheten ytterligare.
– Vi har utrymme för fler kollegor, och vår förhoppning är att kunna anställa nya medarbetare. Vi planerar att erbjuda kirurgiska ingrepp och en av våra tandläkare vill vidareutbilda sig inom rotbehandlingar, fortsätter Anita Mionic. Vi hoppas också kunna knyta till oss en specialist inom områden som käkkirurgi eller tandlossning. Det skulle vara en välkommen service för våra patienter.

För närvarande har Tandvårdshuset Sigtuna tio medarbetare, inklusive fyra tandläkare, fyra tandsköterskor och två tandhygienister. Tandvårdshuset erbjuder en bred variation av tjänster, såsom allmäntandvård, implantatprotetik och tandhygienistbehandlingar.

Invigningen av de nyrenoverade lokalerna markerar en milstolpe för Tandvårdshuset Sigtuna och deras strävan att fortsätta erbjuda kvalitativ tandvård och expandera verksamheten för att möta patienternas behov.

Denna text genererades med en textrobot

nrh_sigtuna
adhd_kommun

Kommunen växer mest i Skånela och Märsta

Nyheter Sigtuna kommun har under de senaste åren varit på stark tillväxtspår, och enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån (SCB) har befolkningen ökat betydligt. Vid årsskiftet 2023 hade kommunen nått en befolkning på 51 876 invånare, en ökning med imponerande 20 procent under den senaste tioårsperioden.

pantamera_avc_helsida

Man greps med vapen och kniv

Blåljus En dramatisk händelse utspelade sig idag på Terminal 5 på när en man greps vid säkerhetskontrollen med ett vapen och en kniv i sitt handbagage.

ica_helsida

SJ utökar trafiken till Arlanda

Nyheter Från och med den 10 december 2023 kommer SJ att implementera en spännande ny tidtabell som kommer att påverka resenärer över hela landet. En av de mest efterlängtade förändringarna är återinförandet av direkttåg mellan Stockholm och Uppsala, som lovar att minska restiden mellan de två städerna avsevärt.

connys_helsida

Mälardslasrådet träffas om Arlandas framtid

Politik 70 politiker från Mälardalsrådets infrastruktursamarbete kommer att samlas på Clarion Hotel Arlanda Airport för att diskutera och fatta beslut om framtiden för transportnätverket i Stockholm-Mälarregionen. Målet är att förbättra regionens internationella tillgänglighet och öka konkurrenskraften.

centrum_host_helsida
joes-helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

defacto_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

mp_ute_helsida
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ica_outsider
mp_ute_outsider
pantamera_out
kommun_adhd_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
swedol_outsider
connys
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider