sap_feb_pan
Foto: Pressbild

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_artikel_host

Renoveringen av lokalerna har varit ett pågående projekt under några år, och i november 2021 påbörjades arbetet. Nu, nästan ett år senare, i december 2022, står lokalerna äntligen färdiga. Under renoveringen har verksamheten fortsatt att vara öppen, men med vissa begränsningar. Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna, uttrycker sin glädje över att kunna välkomna patienter som vanligt igen.
– Tandvårdshuset har varit öppet under hela renoveringsperioden, men vi har varit något begränsade. Det känns väldigt bra att nu äntligen kunna välkomna patienter som vanligt,” säger Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna.

Förutom att erbjuda tandvård i moderna och uppfräschade lokaler har Tandvårdshuset Sigtuna också framtida expansion i sikte. Efter renoveringen är det nu möjligt att utveckla och växa verksamheten ytterligare.
– Vi har utrymme för fler kollegor, och vår förhoppning är att kunna anställa nya medarbetare. Vi planerar att erbjuda kirurgiska ingrepp och en av våra tandläkare vill vidareutbilda sig inom rotbehandlingar, fortsätter Anita Mionic. Vi hoppas också kunna knyta till oss en specialist inom områden som käkkirurgi eller tandlossning. Det skulle vara en välkommen service för våra patienter.

För närvarande har Tandvårdshuset Sigtuna tio medarbetare, inklusive fyra tandläkare, fyra tandsköterskor och två tandhygienister. Tandvårdshuset erbjuder en bred variation av tjänster, såsom allmäntandvård, implantatprotetik och tandhygienistbehandlingar.

Invigningen av de nyrenoverade lokalerna markerar en milstolpe för Tandvårdshuset Sigtuna och deras strävan att fortsätta erbjuda kvalitativ tandvård och expandera verksamheten för att möta patienternas behov.

Denna text genererades med en textrobot

centrum_host_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Nyheter Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
funkisfest_helsida
fritidsbanken_sportlov
connys_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Nyheter Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

sportlov
spedition_helsida
skridskodisco_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Nyheter I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

foraldranatverk_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Nyheter En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
spedition_outsider
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host