centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Nu invigs Tandvårdshuset i Sigtuna

Tandvårdshuset i Sigtuna inviger sina nyrenoverade lokaler idag, den 25 maj. Beläget på Olofsgatan 10 har detta tandvårdshus varit en viktig del av Sigtunas tandvårdssamhälle sedan slutet av 1990-talet. Innan det fungerade lokalerna som både en läkarmottagning och en vårdcentral. År 2020 slogs tre olika tandvårdskliniker samman och bildade den nuvarande verksamheten.

centrum_artikel_host

Renoveringen av lokalerna har varit ett pågående projekt under några år, och i november 2021 påbörjades arbetet. Nu, nästan ett år senare, i december 2022, står lokalerna äntligen färdiga. Under renoveringen har verksamheten fortsatt att vara öppen, men med vissa begränsningar. Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna, uttrycker sin glädje över att kunna välkomna patienter som vanligt igen.
– Tandvårdshuset har varit öppet under hela renoveringsperioden, men vi har varit något begränsade. Det känns väldigt bra att nu äntligen kunna välkomna patienter som vanligt,” säger Anita Mionic, tandläkare och verksamhetschef på Praktikertjänst Tandvårdshuset Sigtuna.

Förutom att erbjuda tandvård i moderna och uppfräschade lokaler har Tandvårdshuset Sigtuna också framtida expansion i sikte. Efter renoveringen är det nu möjligt att utveckla och växa verksamheten ytterligare.
– Vi har utrymme för fler kollegor, och vår förhoppning är att kunna anställa nya medarbetare. Vi planerar att erbjuda kirurgiska ingrepp och en av våra tandläkare vill vidareutbilda sig inom rotbehandlingar, fortsätter Anita Mionic. Vi hoppas också kunna knyta till oss en specialist inom områden som käkkirurgi eller tandlossning. Det skulle vara en välkommen service för våra patienter.

För närvarande har Tandvårdshuset Sigtuna tio medarbetare, inklusive fyra tandläkare, fyra tandsköterskor och två tandhygienister. Tandvårdshuset erbjuder en bred variation av tjänster, såsom allmäntandvård, implantatprotetik och tandhygienistbehandlingar.

Invigningen av de nyrenoverade lokalerna markerar en milstolpe för Tandvårdshuset Sigtuna och deras strävan att fortsätta erbjuda kvalitativ tandvård och expandera verksamheten för att möta patienternas behov.

Denna text genererades med en textrobot

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

centrum_host_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
brobygget_outsider