centrum_panorama_hostshopping
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm
Foto: Sigtuna kommun/Rosie Alm

Nu har Valstas nya mötesplats invigts

I helgen invigdes de nya mötesplatsen i Valsta inför 500 besökare.

centrum_artikel_host

Mötesplatsen i Valsta har nu invigts. Invigningen uppges ha varit lyckad med 500 valstabor som slöt upp. Det bjöds på dans, sagostund, clown, sång och musik samt Kulturskolans elever som bjöd på uppträdanden medan gruppen Süperstar Orkestar avslutade med balkanmusik. Kultur- och fritidsnämndens ordförande Lars Björling (SfS) invigde officiellt mötesplatsen genom att klippa bandet.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Vill skapa en inbjudande byggnad

Kulturnyheter Arkitektbyrån White som fått uppdraget att bygga det nya kultur- och aktivitetscentret i Valsta har som mål att skapa en uttrycksfull och inbjudande byggnad med fokus på delaktighet och trygghet.

ica_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

joes-helsida

Sigtunabo ger ut ny bok om skolan

Kulturnyheter Sigtunabon John Steinberg som är fil.dr. i pedagogik vid Uppsala Universitet har gett ut en ny bok som vänder sig till lärare "Elevers lärande - Handledning i klassrummet".

dack_helsida
pantamera_avc_helsida

Arlandasamlingars arkiv hamnar i Gävle

Kulturnyheter Järnvägsmuseet i Gävle får en del av Arlandasamlingarna: - Det är mest praktiskt eftersom vi har ytterligare ett arkiv här, det vill säga det järnvägshistoriska, säger Kjell Åström, samlingschef, till SVT Gävleborg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
nrh
pantamera_out
dack_outsider
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider