Foto: Street view/Google

Nu har Lokalpolisområde Arlanda upphört med provisoriska pass

På fredagen var sista dagen som Lokalpolisområde Arlanda hanterade provisoriska pass. Istället är Sollentuna den närmaste platsen för resenärer som akut behöver ett pass.

centrum_artikel_host

Lokalpolisområde Arlanda kommer sluta erbjuda tjänsten för provisoriska pass. Istället kommer ansökningar om provisoriska pass att hanteras av polisstationerna i Farsta, Norrmalm och snart även Sollentuna. Sista dagen för provisoriska pass på Arlanda är den tredje november. Flytten syftar till att öka tillgängligheten för medborgare som behöver provisoriska pass, med stationer närmare befolkningen. Denna förändring förväntas gynna både medborgare och polispersonal, och det är ett steg för att förbättra tjänsten och öka kvaliteten.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

slottsby_helsida
storemore_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
swedol_outsider
connys
pantamera_out
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out