eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Nu har budgeten klubbats

Budgeten för 2024 har klubbats i samband med fullmäktige på torsdagskvällen. Den nya budgeten klubbades

centrum_artikel_host

Kommundirektören, Birgitta Pettersson, betonar kommunens inriktning i de kommande åren som fokuserar på att minska segregation, öka samhällets och skolans trygghet samt stärka det lokala näringslivet enligt den presenterade Mål och Budget. Kommunen fortsätter sin strävan mot att bli mer effektiv och tillgänglig för invånarna. Samtidigt står man inför ekonomiska utmaningar och planerar att minska investeringar, såsom i byggnader, anläggningar och IT, med tanke på de kraftiga pris- och kostnadsökningarna i samhället. För 2024 förväntas skatteintäkterna uppgå till 2,6 miljarder kronor medan statsbidragen beräknas ligga strax över 327 miljoner kronor.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

connys_helsida
steningekompani_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
spedition_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out
storemore_out