eldsjal2024_pan

Nu finns det färdiga isbanor

Sigtuna kommun har spolat isbanor runt om i kommunen och det finns sex banor klara på olika platser.

centrum_artikel_host

Det har varit kallt i över en vecka och även om vi nu går mot mildare väder har Sigtuna kommun tagit tillfället i akt och spolat banor för allmänheten. I Märsta finns det en bana på Sätunaplanen vid Kanonkullen och en isbana i Valsta Centrum samt nedanför Valsta sporthall. I Sigtuna är det en bana i Til vid Glimmervägen, I Steninge är det en bana i Orionplanen och i Rosersberg vid Råbergshallen har rosersbergare spolat upp en bana för allmänheten. Har man inga skridskor så kan man låna hos Fritidsbanken på Stationsgatan 4.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys