defacto_pan2020

Nu finns det färdiga isbanor

Sigtuna kommun har spolat isbanor runt om i kommunen och det finns sex banor klara på olika platser.

centrum_artikel_host

Det har varit kallt i över en vecka och även om vi nu går mot mildare väder har Sigtuna kommun tagit tillfället i akt och spolat banor för allmänheten. I Märsta finns det en bana på Sätunaplanen vid Kanonkullen och en isbana i Valsta Centrum samt nedanför Valsta sporthall. I Sigtuna är det en bana i Til vid Glimmervägen, I Steninge är det en bana i Orionplanen och i Rosersberg vid Råbergshallen har rosersbergare spolat upp en bana för allmänheten. Har man inga skridskor så kan man låna hos Fritidsbanken på Stationsgatan 4.

joes-helsida
märsta.nu avslöjar

Rådhuset rivs – Hard Rock Café byggs

Nyheter Sveriges äldsta rådhus, Rådhuset på Stora Torget i Sigtuna, ska rivas och ett tre våningar högt glashus med Hard Rock Café byggas: - Rådhuset är gammalt, slitet, icke funktionellt och har stått där väldigt länge, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett uttalande.

EXTRA

Dom efter vapenfärd mot Märsta

Notiser En tonåring från Märsta har dömts till ungdomsövervakning i åtta månader efter att ha ertappats med en kulsprutepistol i samband det uppmärksammade fallet när en taxi stoppades med vapen på väg till Märsta.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
påsklov

Brobygget har öppet hela påsklovet

Ung & Student Under påsklovet kommer Sigtuna kommun att hålla igång aktiviteter för barn och unga: - Alla firar ju inte påsk så för många barn- och ungdomar är den veckan precis som en vanlig vecka förutom att skolan är stängd och det är lov. Dessutom jobbar många föräldrar även på röda dagar så då fyller det en ännu större funktion att vi kan erbjuda någonstans att ta vägen. Vi erbjuder också mellanmål till alla besökare på loven, berättar Monica Fries, föreningskonsulent i Sigtuna kommun.

connys_helsida
ica_helsida
dack_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh