eldsjal2024_pan
Nya cykelvägen på Strandpromenaden Foto: Daniel Iskandar

Nu byggs strandpromenaden om

Strandpromenaden byggs om så att det ska finnas plats för en cykelbana.

centrum_artikel_host

Arbetet med att utveckla strandpromenaden pågår. märsta.nu har tidigare rapporterat om den nya minigolfbanan som Sigtuna IF bygger. Samtidigt pågår arbetet från kommunens sida med att anlägga en cykelbana mellan Strandvägen och gräsytorna, från minigolfen till ”pumphuset”.

Under särskilt förra sommaren höjdes röster för den trånga Strandpromenaden där gående samsades med cyklister. En markering som visade var cyklar respektive gående skulle vara togs bort och tanken var att alla skulle samsas om ytan. Det föll dock inte helt väl ut. Den nya cykelvägen ska stå klar inom de närmaste veckorna.

Här kan du läsa mer om projektet

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
spedition_outsider
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna