defacto_pan2020
Foto: United Airlines

Nu återvänder United till Arlanda

United Airlines återvänder till Arlanda inför sommaren 2022.

centrum_artikel_host

United Airlines redan sommaren 2019 sin trafik till och från Arlanda från USA, alltså innan pandemin. Men nu startar man igen med direktlinje till Newmark, New York. Rutten kommer att trafikeras dagligen och det är enda förbindelsen som trafikeras av ett amerikanskt flygbolag.
– Vi är glada över att återvända till Sverige 2022 som det enda amerikanska flygbolaget som flyger direkt mellan Stockholm och New York City”, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa. Vår service från Stockholm ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City samt möjlighet att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till 58 destinationer över hela Amerika.

Återkomsten välkomas även av Swedavia.
– USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad & Försäljning på Swedavia.

Rutten trafikeras med en Boeing 757-200.

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

pantamera_avc_helsida
dack_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

connys_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
joes_outsider
connys
dack_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider