Näringslivschefen Annika Bröms med kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) och Johan Sandberg, VD för NRH.Foto: Insändarbild

NRH flyttar till Märsta – Invigde nya lokalerna

Norra RedovisningsHuset har nyligen invigt sina nya lokaler i Märsta. Invigningen, som inkluderade ett Öppet Hus-evenemang, lockade många glada och nöjda kunder som gäster.

centrum_artikel_host

Under invigningen hade NRH äran att välkomna gäster från Sigtuna Kommun, inklusive Näringslivschef Annika Bröms och kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M). Även representanter från hyresvärden, SigtunaHem, var närvarande vid evenemanget, med Erik Langby, ordförande för SigtunaHem i spetsen. Handelsbanken var ett av de företag som besökte de nya lokalerna, och under eftermiddagen strömmade ett stort antal kunder till för att njuta av drycker och tilltugg.

De nya lokalerna är strategiskt placerade vid Märsta Station och underlättar för både kunder och medarbetare att resa till arbetsplatsen. Det är värt att notera att dessa lokaler initialt byggdes i början av 2000-talet och gick under namnet ”TenFour huset,” då ett IT-bolag hade planerat att flytta in. Tyvärr grusades dessa planer, och IT-bolaget flyttade aldrig in i byggnaden.

Johan Sandberg, Vd för Norra RedovisningsHuset, uttryckte sin glädje över de nya lokalerna och deras fördelaktiga läge. Han betonade att detta även kommer att stärka samarbetet med det lokala näringslivet i Sigtuna kommun. Norra RedovisningsHuset är Sigtuna Kommuns största redovisnings- och affärsbyrå och har cirka 20 medarbetare som betjänar över 500 kunder.

Ny godisbutik etablerar på Arlanda

Näringsliv Nu etablerar sig CandyKing på Terminal 5: - Konsumenterna möter en lösviktshylla med 200 sorter lösgodis att välja mellan i en inspirerande miljö. Både de som brukar handla lösvikt och de som handlar för första gången kommer få något utöver det vanliga, säger Mattias Jönsson, P&M Director, Cloetta.

joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

centrum_host_helsida

Taklagsfest vid Panattoni Park

Näringsliv Panattoni Park Rosersberg, en av Sveriges framstående logistikfastigheter, har nått en viktig milstolpe - takläggningen är nu avklarad. Med en yta på 40 000 kvm och belägen i Rosersberg norr om Stockholm, utgör detta projekt en strategisk satsning för Panattoni, en av Europas ledande utvecklare av moderna logistikfastigheter.

Ryanair utökar med linje till Kroatien från Arlanda

Näringsliv Ryanair planerar att utvidga sitt flygutbud från Arlanda när sommarprogrammet 2024 sparkar igång. Det nya tillskottet innebär en direktlinje till Dubrovnik i Kroatien, vilket markerar ett betydande steg för resenärer som söker upptäcka detta populära och internationellt kända turistmål.

storemore_helsida
connys_helsida

Supersnabbladdare öppnar på OKQ8 i Arlandastad

Näringsliv Skellefteå Kraft lanserade en supersnabbladdare med två laddpunkter. Det här initiativet är en del av en stor plan för att bygga ut elbilsladdningsinfrastrukturen i Sverige. Målet är att skapa landets största nätverk med 800 laddpunkter fördelade över 300 OKQ8-stationer senast 2026.

defacto_helsida

KICKS inviger lager i Rosersberg

Näringsliv KICKS Group har tagit ett stort steg framåt i sin logistikstruktur med invigningen av sitt högautomatiserade omnilager, en investering på 200 miljoner som nu är i full drift i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Minskad tillgänglighet från Arlanda de senaste fem åren

Näringsliv En nyligen genomförd undersökning av tillgängligheten till Arlanda flygplats avslöjar en oroande trend för turismen till Sverige. Enligt analysen, utförd av Copenhagen Economics i samarbete med SEO Economic Research på uppdrag av Visit Sweden, Region Stockholm och Swedavia, har tillgängligheten till Arlanda från utlandet minskat med hela -25 procent mellan 2018 och 2023.

ica_helsida

Norwegian fortsätter satsningen på Arlanda

Näringsliv Norwegian Airlines meddelar en betydande expansion av sitt linjenät på både Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport inför sommarprogrammet 2024. Sammanlagt lanserar Norwegian sex nya linjer, varav två är helt nya destinationer.

Stark efterfrågan för resor med Norwegian

Näringsliv Norwegian redovisar starka trafiksiffror för oktober med 2,1 miljoner passagerare och en imponerande kabinfaktor på 86,1 procent. Efterfrågan på flygresor var särskilt hög under höstlovsveckorna i Norden, då många reste till olika destinationer i Europa. Det är värt att notera att 99,4 procent av planerade flygningar genomfördes, vilket visar på hög regularitet.

slottsby_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
connys
ica_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
joes_outsider