vinter_pan

Norwegianplan fick återvända efter start

Ett Norwegianplan från Arlanda fick återvända kort efter start på tisdagskvällen.

centrum_artikel_host

Vid 19.45 lyfte ett Norwegianplan från Arlanda mot Alicante, men efter en timme återvände planet igen efter indikation om att det var fel på oljetrycket. Planet cirkulerade på låg höjd innan det återvände. Landningen skedde odramatiskt och passagerarna fick sedan lämna planet sedan det ställts in rapporterar Aftonbladet.

connys_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

nrh_sigtuna
joes-helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
defacto_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

slottsby_helsida
vinter_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

storemore_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

oppethus_dec

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

slottsby_outsider
storemore_out
nrh
swedol_outsider
connys
oppethus_out
joes_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
vinter_outsider