centrum_panorama_hostshopping

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommarn

Under sommaren storsatsar Norwegian på Arlanda och totalt blir det flyg till 52 destinationer.

centrum_artikel_host

Norwegian planerar att öka kapaciteten under den kommande sommarsäsongen med över 100 000 flygningar och plats för nästan 19 miljoner passagerare. Totalt erbjuder de 340 linjer till 122 destinationer, varav 47 är helt nya. I Sverige kommer Norwegian att erbjuda direktflyg till 52 destinationer, och under våren kommer flera nya linjer att starta från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter, Stockholm Skavsta och Växjö Småland till populära destinationer i Europa.

Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian, betonar att de kommer att utöka linjenätet och erbjuda ett brett utbud av resmål runt om i Europa för att möta efterfrågan under den intensiva resesäsongen. Under våren och sommaren utökas både antalet avgångar och destinationer, vilket ger resenärerna ökad valfrihet och flexibilitet.

I Sverige kommer Norwegian att starta 10 nya linjer, inklusive direktflyg från Stockholm Arlanda till Bari och Billund. Startdatum för Bari är den 4:e juni och för Billund den 19:e juni. Totalt kommer Stockholm Arlanda att erbjuda direktflyg till 52 destinationer.

connys_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

bygdensdag_helsida
seniormassa_pan

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
bygdensdag_outsider
connys
eu_valet_outsider
mp_eu_outsider
seniormassa_outsider