centrum_panorama_hostshopping

Norwegian storsatsar på Arlanda 2022

Till nästa sommar planerar att Norwegian att flyga i princip som innan pandemin via Arlanda.

centrum_artikel_host

Under fredagen offentliggjordes Norwegian destinationer från Arlanda för sommaren 2022. Det är 48 destinationer, en kraftig ökning från dagens cirka 15-20. Ett par nya destinationer är inrikestrafik. Totalt i Sverige är det 53 rutter, nästan samtliga är alltså via Arlanda.
– Vi är glada att kunna lägga fram programmet för vårt nästa sommarhalvår och leverera strategin att satsa på Norge och Norden. De sista månaderna har vi märkt en stigande efterfrågan från kunderna och vi är glada att hälsa dem välkomna ombytt till att flyga till deras favoritdestinationer, säger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian räknar med högre vaccinationsgrad vilket innebär lägre risk för restriktioner under 2022.
– Norwegian står gott stat att klara sig genom 2022 även om vi påverkas av pandemin i framtiden. Vi har betydligt bättre flexibilitet för användning av flygplanen och vi har efter rekonstruktionen en organisation och fått in nytt kapital. Det har varit en tiff tid men resultatet är att vi står starkare än före pandemin, fortsätter Geir Karlsson.

Totalt i hela Norden rör det sig om 259 destinationer.

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

ica_helsida
dack_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida
joes-helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
nrh
joes_outsider