socialdemokraterna_maj_panorama

Norwegian storsatsar på Arlanda 2022

Till nästa sommar planerar att Norwegian att flyga i princip som innan pandemin via Arlanda.

centrum_artikel_host

Under fredagen offentliggjordes Norwegian destinationer från Arlanda för sommaren 2022. Det är 48 destinationer, en kraftig ökning från dagens cirka 15-20. Ett par nya destinationer är inrikestrafik. Totalt i Sverige är det 53 rutter, nästan samtliga är alltså via Arlanda.
– Vi är glada att kunna lägga fram programmet för vårt nästa sommarhalvår och leverera strategin att satsa på Norge och Norden. De sista månaderna har vi märkt en stigande efterfrågan från kunderna och vi är glada att hälsa dem välkomna ombytt till att flyga till deras favoritdestinationer, säger Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian räknar med högre vaccinationsgrad vilket innebär lägre risk för restriktioner under 2022.
– Norwegian står gott stat att klara sig genom 2022 även om vi påverkas av pandemin i framtiden. Vi har betydligt bättre flexibilitet för användning av flygplanen och vi har efter rekonstruktionen en organisation och fått in nytt kapital. Det har varit en tiff tid men resultatet är att vi står starkare än före pandemin, fortsätter Geir Karlsson.

Totalt i hela Norden rör det sig om 259 destinationer.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

connys_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host