socialdemokraterna_maj_panorama

Norwegian startar linje Arlanda-Visby

Med start i juni kommer Norwegian börja flyga Arlanda-Visby sex gånger i veckan.

centrum_artikel_host

Norwegian startar upp sin fjärde inrikeslinje i Sverige, sedan tidigare finns rutter från Arlanda till Luleå, Umeå och Kiruna. Sjätte juni är det premiär för Arlanda-Visby. Sex dagar i veckan ska den trafikeras.
– Vi ser fram emot att starta sträckan mellan Arlanda och Visby. Med sex flygningar i veckan till Gotland kan våra resenärer enkelt nå en av Sveriges vackraste öar. Vi upplever också ett ökat intresse för Gotland från utländska resenärer, som upptäckt öns fina sevärdheter. Vi har trafikerat sträckan tidigare med riktigt bra erfarenheter, så vi ser fram emot att återigen välkomna våra passagerare ombord mellan Stockholm och Visby, säger Magnus Thome Maursund, kommersiell chef på Norwegian.

Almedalsveckan och Medeltidsveckan är två events på Gotland som Norwegian tror kommer bidra till ökat resande mellan Arlanda-Visby.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
forstamaj_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

centrum_host_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider